Rolety na střešní okna
16.7.2021
Jaká je cena venkovních žaluzií?
18.1.2022
Rolety na střešní okna
16.7.2021
Jaká je cena venkovních žaluzií?
18.1.2022

venkovní žaluzie Plzeň

Venkovní žaluzie Praha

 

Pokud dnes přemýšlíte o tom, čím si zastínit váš interiér, musí vás napadnout venkovní žaluzie. Splňují totiž tři základní požadavky, na které kouká každý zákazník. Jsou vysoce kvalitní, dnešní design je vysoce moderní, takže vzhled vašeho domu nebo bytu tím jednoznačně získá na kráse a to vše je za velmi přijatelnou cenu. My v Almmě se výrobou a montáží předokenních rolet zabýváme již více než 20 let. Proto od nás obdržíte služby té nejvyšší kvality. Poradíme vám s výběrem správného typu lamel, vše vám naši technici nacení a montáž provedeme bez nejmenších problémů.

Jelikož v Praze montujeme naprosto běžně, jsme obeznámeni se všemi úskalími, které mohou jednotlivé budovy přinášet. Nemusíte se proto bát, že by právě u vás mohl být nějaký problém. Nezáleží na tom, jestli bydlíte v centru v rodinném domě třeba na Smíchově nebo na Vinohradech, nebo jste v panelovém bytě někde na kraji Prahy. Pro nás to není překážkou a zaručeně spolu dojdeme k úspěšnému řešení.

Co všechno nabízíme?

  • Montáž předokenních rolet
  • Montáž venkovních žaluzií
  • Panelákové stínění
  • Naměření a nacenění odborníky firmy Almma přímo v Praze
  • 2 roky záruka, motor 5 let záruka
  • Nabídka těch nejmodernějších materiálů i postupů při realizaci
  • Zkušenosti s montáží díky více než 20 leté působnosti na trhu
  • Vzorkovnu na adrese: Antala Staška 121/22, Praha 4 – Krč

Co jsou to venkovní žaluzie a z čeho se skládají?

Venkovní žaluzie jsou prostředkem, jak dostatečně zastínit naši domácnost. Oproti roletám je zde pár rozdílů, na které se nyní podáváme.

Schránky na venkovní žaluzie mohou být buď pohledové, nebo ve formě plechu pod omítkou. To záleží na tom, zda je pro vaše žaluzie dostatek místa, konkrétně je potřeba 14 cm hloubky u oken. Cokoliv pod 14 cm znamená, že vaše schránka bude pohledová, což není takový problém, jedná se jen o estetický fakt. Pokud by byl prosto výrazně menší než 14 cm, pak musí budoucí majitel počítat s tím, že bude kus schránky přečnívat.

Nyní trochu technických věcí. Jednotlivé lamely, které se používají pro výrobu venkovních žaluzií, jsou nejčastěji typu C-80 nebo Z-90. Používají se ještě také Z-70, ale to jen v případě, že se větší typ nevejde do kastlíku. Základní rozpoznávací znamení pro laika je, že typ C se vyznačuje tvarem, který je podobný písmenu C, typ Z naproti tomu je podobný písmenu Z. Typ Z mnohem létě odstiňuje, protože lépe dovírají a tím pádem dokáží udělat větší tmu.

K pohybu těchto lamel se používá vodících lišt nebo lanka. Samozřejmě lanko je mnohem méně výhodné, pokud jsou žaluzie vystaveny silnějšímu větru. Vodící lišty mohou být upevněny na omítce, nebo pokud je dostatek prostoru, mohou být vedeny pod omítkou. Jsou vybaveny speciální gumičkou, která zajišťuje, aby celé zařízení, co nejméně klapalo. Speciálně se doporučuje instalace větrného čidla, které vás upozorní na silný vítr. V takovém případě je třeba žaluzie vytáhnout.

Ovládání je dnes prakticky výhradně motorem. Klika je stále možná, ale je velmi nepraktická. U motorového ovládání je možné využít buď místní tlačítko na zdi, nebo dálkový ovladač. Speciálně je v nabídce také ovládání Tahoma, které pomocí wifirouteru a stažené aplikace umožnuje ovládat žaluzie přes telefon.

Co se týká barevného provedení, tak lamely mohou vyhotoveny z celkově 25 nabízených barev. Vodící lišty a schránky pak dokážeme nalakovat barvou dle vašeho výběru.

Historie firmy Almma

Firma vznikla v roce 1999. Od té doby se za uplynulých 22 let na trhu dostala firma Almma na špičku v oboru zatemnění a výroby předokenních rolet a rolovacích garážových vrat, garantuje tedy profesionální provedení. Z firmy, která začala jako projekt dvou lidí, se stal hráč, který je na českém trhu známým pojmem. Za dobu své činnosti má za sebou firma statisíce spokojených zákazníků.

  • Založeno v roce 1999
  • Více než 100 000 spokojených zákazníků
  • Mezinárodní renomé
  • Dlouhodobé spolupráce se stálými klienty

Zeptejte se nás

Nejste si jistí, že právě u vás je možné instalaci předokenních žaluzií provést? Není nic jednoduššího, než nás kontaktovat buď přímo na stránkách www.almma.cz, nebo nám zavolejte na telefonní číslo, které je vedené na stránkách.

Nabízíme komplexní službu, která obsahuje zhodnocení a poradenství ohledně instalovaných žaluzií, stejně tak obdržíte nacenění a provedeme i samotnou montáž. Nezáleží na tom, zda bydlíte na Zličíně, na Hájích nebo v centru na Malé Straně, protože my jsme schopni provést montáž kdekoliv.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Montáž zdarma lze uplatnit pouze při uzavírání nové smlouvy na venkovní rolety, venkovní žaluzie a screenové rolety. Na již uzavřené smlouvy nelze akci využít. Jednotlivé slevové akce není možné kombinovat. Akce platí při objednání zakázky a zaplacení zálohy do 31. 3. 2024. Montáž zakázky musí být provedena nejdéle do 31. 5. 2024.

5 LET ZÁRUKA DÍKY GARANČNÍMU SERVISU

Standartní záruku na výrobky (24 měsíců) si můžete prodloužit až na 5 let (60 měsíců) tím, že na nich bude jednou ročně po dobu pěti let prováděn garanční servis. Tím se záruka prodlužuje vždy o rok (do dalšího garančního servisu).

Garanční servis je třeba si objednat na e-mailu servis@almma.cz nebo na telefonním čísle +420 725 003 970. Garanční servis je zpoplatněn dle aktuálního servisního ceníku.

Tato možnost prodloužení záruky se vztahuje na výrobky:

  • předokenní rolety Almma
  • garážová vrata
  • venkovní žaluzie
  • screenové rolety

Při prodloužených zárukách garantujeme dodání nového dílu (materiálu) či jeho opravu ZDARMA. Jeho případná montáž a demontáž není součástí prodloužených záruk a cena za práci a dopravu se řídí platným ceníkem servisních oprav Almma.

Reklamace v záruční lhůtě může být uplatněna pouze po předložení záručního listu (předávacího protokolu). Záruka se vztahuje na nové díly a provedenou práci. Opravený produkt musí být při předání řádně a funkčně vyzkoušen a následně předán objednateli opravy.

REKLAMACE MOTORU

Na motory Somfy je poskytnuta záruka po dobu 5 let (60 měsíců). Tedy i v případě zániku záruky na rolety (24 měsíců), stále trvá záruka na motor jako takový. V případě zjištění závady motoru, bude tento odeslán na reklamaci k výrobci motoru. Na vyřízení reklamace platí standardní zákonná lhůta 30 dnů. Almma v takovém případě zprostředkuje reklamační zásah (posouzení a případná demontáž motoru za účelem vyřízení reklamace). Protože po uplynutí 24 měsíční záruční doby rolet již tyto nejsou v záruce, je doprava, výměna/demontáž motoru zpoplatněna dle aktuálního servisního ceníku Almma.

Servisní zásah pak může probíhat následně:

1. Roleta zůstane demontovaná = bez motoru po dobu nutnou pro vyřízení reklamace. V případě oprávněné reklamace (dle posouzení výrobce na základě záručních podmínek) vám bezodkladně poskytneme nový kus motoru.

2. Po domluvě je možné motor přímo na místě vyměnit za nový kus (bez posouzení výrobcem). V tom případě Vám bude nový motor účtován. Bude-li pak výrobcem reklamace uznána, necháme vám namontovaný nový motor a účtovanou částku vám bezodkladně vyplatíme na účet.