Jak úspěšně zrealizovat zakázku na instalaci venkovních rolet v panelovém domě? Přečtěte si v našem článku
21.8.2023
Pšenčíkova 677, rozhovor s předsedou SVJ panem ing. Lálou
27.10.2023
Jak úspěšně zrealizovat zakázku na instalaci venkovních rolet v panelovém domě? Přečtěte si v našem článku
21.8.2023
Pšenčíkova 677, rozhovor s předsedou SVJ panem ing. Lálou
27.10.2023

Informace o zakázce:

69 bytových jednotek, 166 venkovních rolet Finalm, lamely v barvě stříbrné, pohon Ilmo wt, tlačítkový ovladač Smoove Uno, 9 dní montáží

V dnešní době výrazně stoupá zájem o stínící techniku do rodinných i bytových domů. Společnost Almma s.r.o. v posledních letech instalovala venkovní rolety na desítky panelových domů v Praze i středních Čechách. Obrovským zájem o venkovní rolety přichází z Neratovic, kde jsme úspěšně dokončili zakázky na panelových domech v ulici Na Výsluní, Edvarda Beneše a 28. října.

V dubnu roku 2023 jsme dokončili instalaci venkovních rolet na panelovém domě č.p. 1143–1145 v ulici 28. října. Výbor SVJ 28. října 1143-1145 Neratovice je s prací společnosti Almma s.r.o. velmi spokojený a milerád nám poskytl zajímavé informace ohledně myšlenky na pořízení venkovních rolet, jednání se zástupci společnosti i samotnou instalací.

Ulice 28. října se nachází v jižní části města Neratovice, v atraktivní lokalitě pro život. „Místo je skvělé. Poblíž je školka, základní škola, supermarket, restaurace či pekárna. Dům čp. 1143–1145 stojí na křižovatce ulic 28. října a Na Výsluní. V domě máme 69 bytových jednotek, nejvíce bytů 3+1 a 2KK. Jsou tu obyvatelé, kteří v domě žijí od roku 1979, kdy byl postaven. V posledních letech se ale mnoho bytů prodalo, takže tu žijí i mladí lidé a rodiny s dětmi,“ popsal člen výboru. 

Jelikož jsme úspěšně zrealizovali zakázku ve vchodech č.p. 1140 až 1142, obyvatelé z ostatních bytů tak získali představu, jak rolety vypadají a jak jsou s nimi obyvatelé spokojeni. To vlastníky vedlo k nápadu na pořízení rolet do ostatních vchodů v panelovém domě. „V podstatě nás k roletám dotlačili obyvatelé domu. Viděli je v dalších vchodech, získali pozitivní ohlasy a měli možnost si je vyzkoušet u známých a kamarádů,“ řekl s úsměvem člen výboru SVJ.

Společnost Almma s.r.o. vyrábí stínící techniku od roku 1999 a za tu dobu získala v oboru nepřeberné množství zkušeností. I to často rozhodne, proč si zákazníci zvolí právě naši společnost. „Almma působí v oboru dlouhé roky a je vidět, že má s roletami velké zkušenosti. Rozhodlo také to, že v porovnání s konkurencí nabízí nejlepší ceny a zároveň nám poskytla i zimní slevu. Vyhovovalo nám také možnost zaplacení zálohy dlouho dopředu. Vše vyšlo tak, že jsme si nemuseli žádné peníze půjčovat a zároveň jsme neohrozili další investice.“

Vedoucí obchodního oddělení pan Jiří Čtvrtník si zakládá na profesionálním a vstřícném přístupu k našim zákazníkům. Důležitou součástí obchodu je také samotné jednání. „Komunikace byla bezvadná. Nejenom s panem Čtvrtníkem, ale také s paní Havlovou i Chalupnou. Reagovali okamžitě a vše do puntíku splnili. Co se domluvilo, tak i bylo. Od podpisu smlouvy do samotné realizace uplynula relativně krátká doba a pan Čtvrtník se nám v čas ozval, takže jsme ho nemuseli urgovat. Chci také ocenit, že když jsme požádali o některé změny ve smlouvě, pracovníci Almmy rychle zareagovali a neměli žádné připomínky,“ pochválilo výbor personál Almmy

V panelových domech žije velké množství obyvatel a domluva s nimi často není jednoduchá. Domluvit harmonogram zaměření i samotné instalace se však povedl na jedničku. „Měl jsem trošku obavy, protože jsem dostal formulář pro 69 bytových jednotek a pouze 3 termíny, do kterých se obyvatelé museli zapsat. Bál jsem se, že se to nepodaří, ale lidé byli vstřícní a vše bylo nakonec úplně v pohodě,“ ocenil vlastníky bytu člen výboru SVJ.

Samotná instalace venkovních rolet je tou nejdůležitější částí celého procesu. Společnost Almma s.r.o. zaměstnává zkušené pracovníky, kteří své práci dokonale rozumí. „Byli rychlí, šikovní a především sehraní. Nabízeli jsme jim i kávu, ale ani ji nevypili. Můžeme je pouze chválit.“   

Almma s.r.o. nabízí do panelových domů venkovní rolety s radiovým ovládáním. Zákazníci často chtějí ruční ovládání, aby ušetřili na ceně. Zde se ovšem šetřit nevyplatí. „Pan Čtvrtník nám vysvětlil, že radiové ovládání je lepší variantou. Starší lidé mohou mít problém s vytahováním rolet, a proto jsme se rozhodli, že si raději připlatíme a nelitujeme. Pouze by mohlo být tlačítko pro ovládání poněkud menší, ale to rozhodně není problém Almmy,“ řekl s úsměvem člen výboru

V jarních, a především letních měsících, obyvatelé poznají pravé výhody venkovních rolet – snížení teploty v bytových jednotkách. Venkovní rolety dokáží snížit teplotu v bytě až o několik stupňů Celsia. „Máme okna na západ a východ, takže v létě je v bytech opravdu horko. Doufáme, že teplota v létě klesne na příjemné hodnoty.“

Mezi další benefit patří tma, kterou dokáži rolety v bytě vytvořit.

„Za tu chvíli, kdy máme rolety, jsem si všiml, že je nájemníci opravdu používají. Když jdu večer domů, vidím většinu rolet staženou. Co je trošku vtipné, že se staženými roletami ani nevím, kdy je ráno. Máme v pokoji tmu, probudím se a zjistím, že není ráno, ale 11 hodin dopoledne.“ 

„Společnost Almma s.r.o. mohu vřele doporučit,“ řekl závěrem předseda výboru

Výboru SVJ 28. října 1143-1145 Neratovice mnohokrát děkujeme za poskytnuté informace a věříme, že rolety budou sloužit dlouhé roky.   

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Montáž zdarma lze uplatnit pouze při uzavírání nové smlouvy na venkovní rolety, venkovní žaluzie a screenové rolety. Na již uzavřené smlouvy nelze akci využít. Jednotlivé slevové akce není možné kombinovat. Akce platí při objednání zakázky a zaplacení zálohy do 31. 3. 2024. Montáž zakázky musí být provedena nejdéle do 31. 5. 2024.

5 LET ZÁRUKA DÍKY GARANČNÍMU SERVISU

Standartní záruku na výrobky (24 měsíců) si můžete prodloužit až na 5 let (60 měsíců) tím, že na nich bude jednou ročně po dobu pěti let prováděn garanční servis. Tím se záruka prodlužuje vždy o rok (do dalšího garančního servisu).

Garanční servis je třeba si objednat na e-mailu servis@almma.cz nebo na telefonním čísle +420 725 003 970. Garanční servis je zpoplatněn dle aktuálního servisního ceníku.

Tato možnost prodloužení záruky se vztahuje na výrobky:

  • předokenní rolety Almma
  • garážová vrata
  • venkovní žaluzie
  • screenové rolety

Při prodloužených zárukách garantujeme dodání nového dílu (materiálu) či jeho opravu ZDARMA. Jeho případná montáž a demontáž není součástí prodloužených záruk a cena za práci a dopravu se řídí platným ceníkem servisních oprav Almma.

Reklamace v záruční lhůtě může být uplatněna pouze po předložení záručního listu (předávacího protokolu). Záruka se vztahuje na nové díly a provedenou práci. Opravený produkt musí být při předání řádně a funkčně vyzkoušen a následně předán objednateli opravy.

REKLAMACE MOTORU

Na motory Somfy je poskytnuta záruka po dobu 5 let (60 měsíců). Tedy i v případě zániku záruky na rolety (24 měsíců), stále trvá záruka na motor jako takový. V případě zjištění závady motoru, bude tento odeslán na reklamaci k výrobci motoru. Na vyřízení reklamace platí standardní zákonná lhůta 30 dnů. Almma v takovém případě zprostředkuje reklamační zásah (posouzení a případná demontáž motoru za účelem vyřízení reklamace). Protože po uplynutí 24 měsíční záruční doby rolet již tyto nejsou v záruce, je doprava, výměna/demontáž motoru zpoplatněna dle aktuálního servisního ceníku Almma.

Servisní zásah pak může probíhat následně:

1. Roleta zůstane demontovaná = bez motoru po dobu nutnou pro vyřízení reklamace. V případě oprávněné reklamace (dle posouzení výrobce na základě záručních podmínek) vám bezodkladně poskytneme nový kus motoru.

2. Po domluvě je možné motor přímo na místě vyměnit za nový kus (bez posouzení výrobcem). V tom případě Vám bude nový motor účtován. Bude-li pak výrobcem reklamace uznána, necháme vám namontovaný nový motor a účtovanou částku vám bezodkladně vyplatíme na účet.